Vaak gestelde vragen

Veelgestelde vragen over online apotheek

 • Mijn medicijn is verlopen na de aangegeven houdbaarheidsdatum, kan ik het nog gebruiken?

  Het is aan te raden nooit te veel oude medicijnen in te nemen. Het kan gewoon gevaarlijk zijn. Er is een reden dat er een houdbaarheidsdatum is voor medicijnen. De chemie van het medicijn kan in de loop van de tijd veranderen, dus de bijsluiter moet worden gevolgd. Overschrijd de instructies niet, omdat het in geïsoleerde gevallen schadelijk kan zijn voor lichaam en geest.

 • Ik heb veel overgebleven medicijnen, hoe kan ik deze vernietigen of weggooien?

  U moet zich ervan bewust zijn dat medicijnen in Denemarken gevaarlijk afval zijn en daarom als zodanig moeten worden beschouwd. Bestel daarom altijd je restjes en zorg ervoor dat je ze weggooit op een manier die niet in strijd is met de wet en niet in strijd is met de natuur en het milieu. U kunt altijd naar uw apotheker gaan en hem het overtollige medicijn geven, aangezien hij de plicht heeft om voor hem te zorgen. Zorg er echter voor dat er geen naalden of voorwerpen in de afvalzak zitten die door het personeel van de ouderwetse apotheken kunnen worden beschadigd.

 • Hoe worden de medicijnen bewaard?

  Bewaar medicijnen altijd op een droge plaats en bij voorkeur bij een temperatuur die past bij de warmte in een woonkamer of keukenkast die niet te dicht bij het vriesvak staat. Als het medicijn koud moet worden bewaard, bijvoorbeeld in de koelkast, staat dit altijd op de verpakking aangegeven. Lees daarom de gebruiksaanwijzing, de handleiding, de bijsluiter en wat er bij zit.

 • Kan ik de aangekochte medische preparaten verzilveren?

  Over het algemeen is er geen recht op teruggave volgens de Deense wet op de aankoop van medicijnen, pillen en tabletten, omdat het niet mogelijk is om de producten af te halen en aan andere patiënten te verkopen, omdat u niet helemaal zeker kunt zijn dat het artikel zal werken , omdat u er geen controle over heeft gehad. Als je denkt dat er een fabricagefout in het product zit, neem dan eindelijk contact met ons op en we zullen voor alles een oplossing vinden, zoals we altijd doen. Wij zijn de zoekers naar oplossingen. Je hebt je rechten en natuurlijk respecteren en respecteren we ze te allen tijde. Wij leven mee met onze klanten en bieden daarom altijd een uitstekende service.

 • Wat voor soort betaalmethode keurt u goed?

  U kunt bij ons de volgende betaalmethoden gebruiken:

  • Visacard
  • MasterCard
  • American Express

  Wij gebruiken voor betalingen altijd een versleutelde SSL-verbinding, dus u bent in goede handen.

 • Ik heb een bijwerking ontdekt, hoe moet ik omgaan met d?

  Alle mensen reageren anders op medicijnen, en sommigen ervaren bijwerkingen van sommige medicijnen, terwijl anderen ze helemaal niet opmerken of ervaren.

  Als u onverhoopte bijwerkingen opmerkt, kunt u altijd uw arts raadplegen. Verder heeft u hier altijd het recht om contact op te nemen met onze medewerkers.

  Het Deense Geneesmiddelenbureau heeft ook een website waar u en/of uw familie of naasten altijd kunnen inloggen en een bijwerking kunnen melden. Dit kan op elk moment worden gedaan, en eigenlijk zou het ook moeten gebeuren, zodat andere mensen en individuen beseffen dat sommige producten negatieve effecten kunnen hebben.

  Het is altijd mogelijk om een bijwerking te melden en dat is als u zelfzorg- of receptgeneesmiddelen heeft gekocht en dit in een fysieke apotheek of een online apotheek heeft gedaan.

 • Hoe weet ik zeker dat niemand anders kan zien wat er in het pakket zit dat u mij stuurt?

  Wij selecteren en verpakken de producten/goederen die wij naar onze klanten verzenden. Daarom zorgen wij ervoor dat u uw transacties altijd ontvangt in een neutrale verpakking of envelop waar u niet doorheen kunt kijken. Daarnaast schrijven we ons retouradres dat we anoniem doorgeven op het pakket, zodat niemand een idee heeft wat er in je pakket zit.

 • Kan ik een product zoeken?

  U kunt altijd zoeken naar merken en merkproducten in ons zoekveld. Het heeft een effectieve zoekfunctie hier op onze site, en stelt je in staat om alles tussen hemel en aarde te zoeken; de zoekmachine zal waarschijnlijk zijn best doen om het exacte product te vinden dat u zoekt.

  Gebruik bijvoorbeeld het zoekvak om de volgende onderwerpen te vinden:

  • De naam van het product
  • Tabletten of pillen
  • Serienummer van het artikel
  • Welke aandoening is de remedie voor
  • Effecten en bijwerkingen

  U kunt ook proberen te zoeken in de verschillende onderwerpen en categorieën. En u kunt uw zoekopdracht altijd filteren, waardoor uw zoekopdracht wordt beperkt als het een product is dat verschillende soorten medicijnen bevat.

  Ook hebben we een gedegen overzicht gemaakt van de verschillende merken en merken op de markt. Je vindt het onder “Merken” in ons drop-down menu. U kunt het woord ook gewoon in de zoekfunctie typen, waarna het verschijnt.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop